Drukkerij De Prins

Drukkerij De Prins is een familiebedrijf met 34 jaar ervaring. Met een grote passie voor het vak staan we dagelijks klaar om je te adviseren met kennis die generatie op generatie werd doorgegeven.

Maak een afspraak

Sinds 1984

Frans De Prins startte in 1984 het bedrijf als fotogravure. Doorheen de afgelopen 30 jaar en de vele (r)evoluties in de grafische wereld, groeide Drukkerij De Prins stilaan uit tot een groothandel in drukwerk met de modernste apparatuur. De geest van vroeger leeft subtiel verder in de moderne drukkerij van vandaag.

Drukkerij De Prins Drukkerij De Prins Drukkerij De Prins Drukkerij De Prins

Service

Drukkerij De Prins staat voor een persoonlijke aanpak. Wij begeleiden je graag van aan je ontwerp tot bij de levering. Wij denken en zoeken samen naar de beste oplossing voor je drukwerk en bewijzen dat een goede service en een goede prijs perfect samen kunnen gaan.

"De partner in drukwerk
die alle zorgen op zich neemt"

Voor een vrijblijvende prijsofferte of een vraag over je drukwerk mail je naar info@dpdruk.be, of bel je ons even op +32 15 28 90 51

Uitgebreid gamma

Ons gamma is uitgebreid. Wij zijn gespecialiseerd in gelegenheidsdrukwerk én zakelijk drukwerk. Bij ons kan je zowel terecht voor een kleine oplage geboortekaartjes als voor een XXXL bestelling van banners & panelen. Elke bestelling gaat onze deur uit met de nodige afwerking. Lamineren, rillen, plooien, blinddrukken, boren... wij bekijken graag samen hoe je product afgewerkt moet worden.

Bestellingen worden door jou afgehaald in onze drukkerij te Mechelen of door ons geleverd aan je voordeur of op een verzendadres naar keuze.